Bentlakásos képzés

Profi munka – profi kutya!

Ebben az esetben a kutya végig nálunk lakik. Egy 16 férőhelyes kutyapanzióként is üzemelő speciálisan erre a célra kialakított helyen. A gazda elvárásainak megfelelően tanítjuk meg a kutyát. Mivel ilyenkor a kutyával rutinos tréner dolgozik, biztosított a kutya gyors tanulása, méghozzá, úgy, hogy a kutya ezt nagyon élvezi. Kifejezett kérésem más szakemberekkel ellentétben, hogy a gazda lehetőleg látogassa kutyáját a képzés időtartama alatt. Ez több szempontból is jó. Megnyugvást ad a gazdinak, és kutyának egyaránt, valamint nem zúdul rá a gazdira az információk sokasága a képzés végén.

A látogatások során folyamatában tudjuk átadni a hasznos és elengedhetetlen tudnivalókat a kutya képzésével kapcsolatosan. Természetesen ilyenkor tud gyakorolni a kutyával, így válik majd profi vezetővé Ön is! Sajnos gyakorta előfordul, hogy a látogatás nem megoldható, pl. a nagy távolság miatt. Ebben az esetben saját magunk által kifejlesztett, tudásanyagot kap a gazda, ami óriási segítség lesz a mindennapokban, amikor már nem lesz ott a profi segítség.

Ez a segítség az Ön kutyájával készül, így teljesen személyre szabott. Erről a termékünkről csak személyesen kaphat információt, mivel becses szakmai titokként kezeljük. Talán a fentiek miatt, talán a jó tapasztalatok és a hatékonyság miatt, ez a legkedveltebb képzési formánk.

Kérjen bővebb információt! 

Copyright 2013 Alba Dog Center | Minden Jog fenntartva!